F.A.Q.


ZIJN DE PRIJZEN BTW INCLUSIEF ?
Ja, alle prijzen die u op de website ziet staan zijn BTW inclusief.
HOE WORDEN DE WERKUREN BEREKEND ?
Er worden geen vervoerskosten aangerekend binnen Antwerpen. Indien uw verhuis aanvangt buiten een straal van 20 km van ons filiaal te Schoten, wordt er € 1 per km aangerekend. De prijs zal afgerond worden conform de rekenregels.
HOELANG OP VOORHAND MOET IK EEN VERHUIS VASTLEGGEN?
Dit kunt u het best maximaal 2 weken op voorhand doen om uw gewenste verhuisdatum te reserveren.
REGELEN JULLIE OOK DE PARKEERBORDEN?
Vanaf 2016 zijn verhuisbedrijven niet meer gerechtigd om borden te plaatsen in district Antwerpen met name : Antwerpen (centrum), Berchem, Berendrecht, Zandvliet, Lillo, Borgerhout, Deurne, Ekeren, Hoboken, Merksem, Wilrijk. De lokale gemeente plaatst de verplichte parkeerverbodsborden. In alle overige gemeenten plaatsen wij borden aan een voordeligere prijs, met name € 50 per adres. Een ruimte van 20 meter is nodig, 10 meter links van de woning, 10 meter rechts. Ook de tijdige aanvraag van de vergunning is ten laste van de klant.
IS ER EEN TOESLAG OP VERHUIZEN IN HET WEEKEND OF OP FEESTDAGEN?
Wij verhuizen elke dag 7/7 aan hetzelfde tarief !
HOE GROOT IS DE VRACHTWAGEN ?
Wij beschikken over verschillende vrachtwagens. De vrachtwagen wordt u toegewezen op basis van de omvang van uw inboedel.
IS MIJN INBOEDEL VERZEKERD ?

Vanaf 1 maart 2019 is het niet meer toegestaan voor de verhuisfirma om een verhuisverzekering af te sluiten voor de goederen in naam van de klant.
De klant staat zelf volledig in voor het verzekeren van de waarde van zijn goederen, en kan dit snel en gemakkelijk zelf doen via www.verzekerjeverhuis.be, erkend door de Belgische Kamer der Verhuizers (BKV).