Internationaal

Uw internationaal verhuis zonder kopzorgen

Motus Verhuizingen staat garant voor voordelig verhuizen ! Als dit nationaal kan, waarom zou dit internationaal niet kunnen?

Wij bieden de ultieme service :

  1. Alle stukken worden grondig ingepakt in dekens en ingewikkeld in krimpfolie. Indien nodig worden meubelen gedemonteerd.
  2. Alles wordt veilig in de vrachtwagen gestapeld en er wordt in nabijheid van de klant een inventaris opgemaakt. De klant krijgt een kopie mee van de inventaris.
  3. De vrachtwagen gaat dicht en gaat pas open wanneer men aankomt aan het nieuwe adres.
  4. De goederen worden op het nieuwe adres gelost in de nabijheid van de klant met de inventaris en worden eventueel gedemonteerde meubelen terug gemonteerd.

Motus Verhuizingen biedt als enige in Belgiƫ de mogelijkheid van Truck-Tracking aan.

Wat is dat nu Truck-Tracking? Al onze vrachtwagens zijn uitgerust met een opsporingssysteem. De klant kan met elke computer,laptop,smartphone,… perfect op de wereldkaart zien waar de vrachtwagen met zijn inboedel zich bevindt, tot op de straat met huisnummer toe ! Slim en betrouwbaar toch ?

Nationaal werken wij met pakketten die zeer positief ervaren worden door onze klanten aangezien ze zeer transparant zijn. De klant staat dus nooit voor een verrassing bij het afrekenen.
Bij uw internationaal verhuis werken we met een aangepaste offerte.

 

Vraag uw persoonlijke offerte aan