Veelgestelde vragen

Ja, alle prijzen die u op de website ziet staan zijn BTW inclusief.

De werkuren beginnen te lopen bij aankomst aan uw huidig adres en stoppen bij vertrek van uw toekomstig adres.
Per verhuis wordt er ook gekeken hoeveel kilometers er worden gereden. Er zal dan een eenmalige vervoerskost aan de offerte worden toegevoegd (in de e-mail). Dit zorgt ervoor dat u niet voor verassingen staat.

Dit kunt u het best maximaal 2 weken op voorhand doen om uw gewenste verhuisdatum te reserveren.

Vanaf 2016 zijn verhuisbedrijven niet meer gerechtigd om borden te plaatsen in district Antwerpen met name : Antwerpen (centrum), Berchem, Berendrecht, Zandvliet, Lillo, Borgerhout, Deurne, Ekeren, Hoboken, Merksem, Wilrijk. De lokale gemeente plaatst de verplichte parkeerverbodsborden. In alle overige gemeenten plaatsen wij borden aan een voordeligere prijs, met name € 50 per adres. Een ruimte van 20 meter is nodig, 10 meter links van de woning, 10 meter rechts. Ook de tijdige aanvraag van de vergunning is ten laste van de klant.

Wij verhuizen elke dag 7/7 aan hetzelfde tarief !

De vrachtwagen is 40m³ groot.

Vanaf 1 maart 2019 is het niet meer toegestaan voor de verhuisfirma om een verhuisverzekering af te sluiten voor de goederen in naam van de klant.
De klant staat zelf volledig in voor het verzekeren van de waarde van zijn goederen, en kan dit snel en gemakkelijk zelf doen via www.verzekerjeverhuis.be, erkend door de Belgische Kamer der Verhuizers (BKV).